Rondleiding door Kasteel De Keverberg


Zaterdag 6 augustus 2016 t/m zat 26 november 2016 elke zaterdag om 14.00 uur

Een gebouw van meer dan duizend jaar oud draagt veel verhalen gebeurtenissen met zich mee. Deze kunt u nu stuk voor stuk beleven in rondom Kasteel De Keverberg in Kessel. Elke zaterdag middag wordt er vanaf 14.00 uur namelijk een rondleiding door het kasteel georganiseerd.

De gidsen vertellen van alles over het kasteel. Van geschiedenis tot architectuur van de aanbouw. Geniet daarnaast van het prachtige uitzicht over het Maasdal. In de gewelvenkelder Casello in het kasteel is een aansprekende belevingsfilm te bekijken.


Ook op andere dagen is het mogelijk om in groepsverband een rondleiding door het kasteel te krijgen. Neem hiervoor contact op met Kasteel De Keverberg.


© 2014 - 2021 B&B JOHANNES-HOEVE

  • Twitter - grijze cirkel
  • Facebook - B&B Johannes-Hoeve
  • YouTube - B&B Johannes-Hoeve
  • LinkedIn - B&B Johannes-Hoeve