Alle kamers en appartement worden voorzien van een airco satelliet systeem


Zo we gaan weer eens lekker aan de slag om onze gasten nog meer comfort te bieden. Alle kamers en appartement worden in de komende twee weken voorzien van een airco satelliet systeem gecombineerd met een warmte terugwin installatie. Het enige dat er te zien is zijn een aantal regelbare roosters in het plafond en een thermostaat.

Je kunt nu zelf volledig bepalen hoe de temperatuur in je kamer is zowel in de zomer alsook in de andere jaargetijden. Verse lucht zal automatisch van buiten toegevoerd en gefilterd worden. Ook de luchtvochtigheid zal continu bewaakt en indien nodig aangepast worden. Ook het milieu aspect speelt een enorme rol veel minder belastend dan verwarmen via gas.


Tot ziens in B&B Johannes-Hoeve en slaap lekker!

#airco #bbjohanneshoeve #ModerneBedandbreakfast

© 2014 - 2021 B&B JOHANNES-HOEVE

  • Twitter - grijze cirkel
  • Facebook - B&B Johannes-Hoeve
  • YouTube - B&B Johannes-Hoeve
  • LinkedIn - B&B Johannes-Hoeve